Αυτά είναι τα 5+2 επαγγέλματα που έχουν την περισσότερη ζήτηση!

Σκέφτηκες ποτέ ποια επαγγέλματα αναμένεται να έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στο μέλλον;

Σε μια εποχή ψηφιακής επανάστασης, στην οποία η τεχνολογία αποτελεί έναν από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες για νέες θέσεις εργασίας, μαζέψαμε κάποια από τα επαγγέλματα του μέλλοντος.

Δες όλες τις Θέσεις Εργασίας και Πρακτικής Άσκησης στην Κύπρο, στο StudentLife Jobs!

Δες τα πιο κάτω:

1Διαχειριστής βάσεων δεδομένων

job postitions

Ένα από τα πλέον περιζήτητα επαγγέλματα, που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και αποθήκευση του υλικού και την ασφαλή διακίνηση προσωπικών δεδομένων.

2Προγραμματιστής λογισμικού

job postitions

Το μυαλό πίσω από κάθε πρόγραμμα υπολογιστή. Αυτός που φτιάχνει το λογισμικό, με στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη.

3Προγραμματιστής εφαρμογών

job postitions

Εδώ μιλάμε πιο εξειδικευμένα για τον δημιουργό των γνωστών στο ευρύ κοινό “applications” για Android, iOS και άλλα συστήματα τηλεφώνων.

4Αναλυτής έρευνας αγοράς

job postitions

Γνωστός στα αγγλικά και ως Market Research Analyst, βοηθά τις εταιρείες να κατανοήσουν ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προτιμούν οι καταναλωτές.

Δες όλες τις Θέσεις Εργασίας και Πρακτικής Άσκησης στην Κύπρο, στο StudentLife Jobs!

Μέσα από την ανάλυση δεδομένων, μπορεί να δώσει χρήσιμα στοιχεία στις εταιρείες για επόμενες κινήσεις.

5Διαχειριστής Social Media

job postitions

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας, έτσι και οι εταιρείες πλέον αναζητούν τους κατάλληλους ανθρώπους για την διαχείρησή τους.

6Ψηφιακός τουρισμός

job postitions

Οι τουριστικές επιχειρήσεις δεν θα μπορούσαν να μείνουν πίσω έτσι και σε αυτόν τον κλάδο χρειάζονται άνθρωποι να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα της ψηφιοποίησης του τουρισμού.

7Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και cloud computing

job postitions

Ποιός λέει όχι σε λιγότερη γραφειοκρατεία και πιο γρήγορες διαδικασίες σε ότι αφορά κυβερνητικά θέματα και δημόσια διοίκηση.

Έτσι και σε αυτόν τον τομέα χρειάζονται άνθρωποι με τις κατάλληλες γνώσεις για διαχείρηση  ηλεκτρονικών υπηρεσιών.


Bonus info: Στα επόμενα 3 χρόνια, θα ανοίξουν 2 εκατομμύρια θέσεις για εργαζόμενους στην  ψηφιακή τεχνολογία, σύμφωνα με ανάλυση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) σχετικά με τα “επαγγέλματα του μέλλοντος“.

Το StudentLife Jobs σου δείχνει διαθέσιμες θέσεις εργασίας, σε διάφορους τομείς της αγοράς. Μπορεί η δουλειά των ονείρων σου να είναι διαθέσιμη, γι’ αυτό επισκέψου το StudentLife Jobs και βρες αυτό που σου ταιριάζει!