Τα TGI Fridays στην Κύπρο

Το πρώτο εστιατόριο TGI Fridays™ άνοιξε στη Νέα Υόρκη το 1965, από έναν πωλητή αρωμάτων, ο οποίος μπήκε σε ένα μπαρ και είχε μια ιδιαίτερη ιδέα: να προσελκύσει μοντέλα και αεροσυνοδούς, σε αυτό το νέο στέκι. Σύντομα, η ιδέα του έγινε πραγματικότητα! Σήμερα, υπάρχουν περισσότερα από 900 εστιατόρια TGI Fridays σε περίπου 60 χώρες στον κόσμο.

Στην Κύπρο, το πρώτο TGI Fridays άνοιξε το 1996, στο κέντρο της Λευκωσίας. Από τότε μέχρι σήμερα, τα TGI Fridays διατηρούν το ξεχωριστό τους όνομα, με εστιατόρια σε όλο το νησί και πάνω από 300 άτομα προσωπικό.

Πλέον, υπάρχουν 8 εστιατόρια TGI Fridays στην Κύπρο: 3 στη Λευκωσία (Κέντρο πόλης, Mall of Cyprus & Nicosia Mall), 3 στη Λεμεσό (Εναέριο, MyMall & Μαρίνα Λεμεσού), στη Λάρνακα (Φοινικούδες) και στην Πάφο (Kings Avenue Mall).

Δουλεύοντας στα TGI Fridays

Αν είσαι άτομο γεμάτo ενέργεια, που ξέρει πώς να κάνει τη δουλειά διασκέδαση και θέλει να ανήκει σε μια μεγάλη ομάδα, τότε θα θες να κάνεις καριέρα στα TGI Fridays!

Εδώ, θα γνωρίσεις ενθουσιώδη άτομα, θα κάνεις νέους φίλους και θα έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στο να δώσεις μια αξέχαστη εμπειρία στον κόσμο… και όλα αυτά ενώ διασκεδάζεις!

Στα TGI Fridays θα βρεις ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, με ανθρώπους που σε καθοδηγούν και σε ενθαρρύνουν να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Ανεξάρτητα από τη θέση που ξεκινάς, έχεις την ευκαιρία να κτίσεις μια ολόκληρη καριέρα και να είσαι μέλος μιας τεράστιας οικογένειας σε μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία!

Θέσεις εργασίας και προνόμια

Στα TGI Fridays μπορείς να δουλέψεις ως Bartender, Host/Hostess, Cook, Waiter/Waitress και Cleaner/Dishwasher. Αν είσαι φοιτητής, τότε θα εκτιμήσεις το ελκυστικό πακέτο απολαβών και φυσικά τα φιλοδωρήματα!

Αν σκέφτεσαι το πρόγραμμά σου, μάθε πως μπορείς να έχεις ευέλικτες ώρες εργασίας καθώς και 25 μέρες ετήσια άδεια για να ξεκουράζεσαι όποτε θες.

Εννοείται πως θα δουλεύεις σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με πρώτιστη προτεραιότητα τις ίσες ευκαιρίες εργασίας και επαγγελματικής ανέλιξης, με τους υπόλοιπους συναδέλφους σου. Επίσης, θα προκύπτουν συχνά διάφορες ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις, για να δουλέψεις στα TGI Fridays του εξωτερικού!

Πολύ σημαντικό είναι και το πρόγραμμα αναγνώρισης – «Ο Καλύτερος Εργαζόμενος του μήνα» – με επιπλέον χρηματική επιβράβευση σύμφωνα με την απόδοση.

Και ας μην ξεχνάμε ακόμη ένα πολύ βασικό προνόμιο: Απολαμβάνεις έκπτωση στα αγαπημένα σου γεύματα στα TGI Fridays!

Ανέλιξη στα TGI Fridays

Τα άτομα που δουλεύουν στα TGI Fridays εξελίσσονται συνεχώς, αφού προτεραιότητα της εταιρείας είναι η επαγγελματική ανέλιξη των υφιστάμενων εργαζομένων!

Η καριέρα σου μπορεί να ξεκινήσει από οποιαδήποτε θέση! Μέσα από συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση – με βάση τα διεθνή πρότυπα της αλυσίδας – μπορείς να περάσεις από διάφορους ρόλους και να ανελιχθείς τόσο ψηλά, ακόμη και μέχρι και τη θέση του Γενικού Διευθυντή!

Τι κρατήσαμε από τα TGI Fridays:

Μια επίσκεψή στα TGI Fridays είναι αρκετή για να καταλάβεις το κλίμα! Η άψογη και ενθουσιώδης hostess που μας εξυπηρέτησε, ήταν συνεχώς εκεί για ό,τι χρειαζόμασταν!

Αναρωτιόμαστε πώς γίνεται όλοι να είναι πάντα τόσο εξυπηρετικοί και ευδιάθετοι! Κάποιοι μάλιστα μας ομολόγησαν, γεμάτοι ενθουσιασμό, πως είχαν όνειρό τους να εργαστούν στα TGI Fridays!

Επίσης μάθαμε ότι πραγματοποιούνται συχνά σεμινάρια, όπως π.χ. πώς να γίνεις σπουδαίος coach, και ότι φροντίζουν ιδιαίτερα για την εκπαίδευση και την προσωπική βελτίωση κάθε εργαζόμενου.

Αν ψάχνεις ένα φιλόξενο και άνετο περιβάλλον εργασίας με προοπτικές ανέλιξης, τα TGI Fridays είναι το ιδανικό μέρος.

– Άφιξη στην Κύπρο το 1996

– Σήμερα 8 εστιατόρια & 300+ άτομα προσωπικό

– Πολύ ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

– Εκπαίδευση, καθοδήγηση, προοπτικές ανέλιξης

– Σημαντικά προνόμια και ωφελήματα